Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Marcel Ciolacu le-a cerut românilor din Qatar să revină acasă: Avem investiții de 100 de miliarde

captura video
marcel ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu s-a adresat marți comunității românești din Qatar. „Este evident că mi-aș dori să reveniți în România”, a spus șeful Guvernului.

„Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine financiar decât ați fi câștigat în România în acest moment. Eu sper din tot sufletul, nu numai cifrele care ne arată acest trend de creștere în România, care s-a datorat în primul și în primul rând unei perioade de stabilități politice într-o perioadă de criză, de această dată și de securitate, nu numai energetică sau pandemie, și sper din tot sufletul ca împreună cu colegii mei până la sfârșitul mandatului să menținem acest ritm de creștere”, le-a spus românilor Marcel Ciolacu.

El a declarat că și-ar dori ca românii din Qatar să revină în țară

„Este evident că mi-aș dori să reveniți în România, mai ales după cele povestite de domnul ambasador cât de implicați sunteți și cât de mult ați dus la dezvoltarea proiectelor majore din Qatrar. Mi-aș dori foarte mutl să găsim acele proiecte provocatoare pentru modelul dumneavoastră de așteptare și în România”, a declarat premierul.

Acesta a amintit că în România sunt derulșate investiții de aproape 100 de miliarde, dar că „suntem restanți în continuare în zona de sănătate, în zona de educație”.

În ceea ce privește problemele românilor din Qatar, premierul a spus că este la curent cu „provocarea cu sistemul de pensii” și că se caută soluții „să depășim acest moment”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.