Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj înainte de alegeri: 'Dacă lumea vrea să-și ia viața înapoi, să meargă la vot, pe 6 decembrie'

Facebook
Marcel Ciolacu PSD

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit, miercuri, la România TV, despre alegerile parlamentare din 6 decembrie și a îndemnat lumea să vină la vot, dacă vrea să-și ia viața înapoi.

"Am stat 60 de zile în casă. De ce am stat? Au furat de au rupt. Măștile de la Unifarm, firma din Giurgiu care făcea importuri de zeci de milioane de măști. Eu mă așteptam să mergem la fabrica de isolete, la fabrici de măști.

În campanie lucrăm cu percepții, nu cu adevăruri. Tu, președintele al statului, să vii să minți, să spui că guvernul tău a făcut lucruri. Președintele ne-a împărțit în buni și răi.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie

Ziua votului nu este o problemă epidemiologică dacă respecți regulile. Răul s-a întâmplat în campania electorală. Dacă lumea vrea să-și ia viața înapoi, să meargă la vot pe 6 decembrie.

Dacă vom ieșii pe primul loc, PSD va fi partidul care va desemna premierul. Vedem dacă președintele va respecta Constituția. Ne-am gândit la numele pentru guvern", a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.