Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, ordin pentru PSD la Romexpo: Nu mai avem voie să facem nicio greșeală!

Facebook
ciolacu marcel

Președintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat sambata, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidatului PSD la prezidentiale, Viorica Dancilă:

  • Sunt membru PSD din 1990, o sa pierd aceasta calitate cand voi merge la locul cu verdeata
  • Cand vad mobilizarea de azi imi dau seama ca sunt sanse
  • Nu avem voie in acest moment sa mai facem nicio greseala. Vom demonstra ca de data asta numai noi suntem in stare sa aducem in fata romanilor si pe cea mai inalta pozitie, culmea, ce n-au reusit americanii, pe Viorica Dancila
  • Eu nu o sa ma mai las pacalit. Cei care am gresit suntem noi cei care ne urcam pe scena. Nu vom mai face nicio greseala. Nu mai trebuie sa fie nicio disputa intre noi. Eu promit in fata dvs ca voi fi unul din pilonii unitatii acestui partid.
  • In turul 2 va castiga cel care va fi votat cu inima. Un singur om poate fi votat cu inima din toata lista de candidati, Viorica Dancila

"Am o rugăminte, ne-au cântat de prea multe ori prohodul ca să fim triști. Cea mai mare calitate a mea este de a fi membru al PSD din 1990. Am să pierd această calitate când voi merge, ca fiecare dintre noi, la locul cu verdeață. Cei care au reușit să dea acest guvern jos, sunt cei pentru care am făcut campanie. Culmea. Ai noștri. Noi am strâns voturi pentru ei, noi am mers prin țară, voi primarii i-ați ajutat și au făcut ce au făcut și i-ați văzut la televizor. Ei nu mai au ce căuta în acest partid. O să le vină răsplata ce o merită mai repede decât consideră ei și decât se așteaptă", a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, înaintea participării la evenimentul de lansare a programului de candidat, la Romexpo.

"Categoric aș fi vrut să fiu mai vesel, dar când văd mobilizarea de azi categoric există o speranțpă. Nu avem voie să mai facem nicio greșeală. Vom demonstra că de data aceasta numia noi suntem în stare să aducem pe cea mai înaltă poziție, ce nu am reușit nici americanii, culmea o femeie, Viorica Dăncilă. Eu nu mă regăsesc în discursul lui Barna, Iohannis, pentru că sunt social-democrat. Singurul om care va respecta Constituția este unul singur, președintele nostru, Viorica Dăncilă", a mai spus Ciolacu.

De asemenea, social democratul a afirmat că va fi "unul dintre pilonii unității" în PSD.

"Eu nu o să mă mai las păcălit. Eu vă promit că nu vom mai face nicio greșeală. Nu avem voie din acest moment să mai facem nicio greșeală și să nu mai fie nicio dispută între noi, iar eu promit, în fața dvs, că voi fi unul dintre pilonii unității acestui partid. În turul doi va câștiga cel care va fi votat cu inima. Un singur om poate fi votat cu inima din lista de candidați, președintele nostru Viorica Dăncilă", a spus Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.