Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Marcel Ciolacu pregătește o 'bombiță' în 2024: 'O să fie o surpriză, una plăcută!'

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu declaratii

Marcel Ciolacu pregătește o 'bombiță' în 2024: 'O să fie o surpriză, una plăcută!'

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări că reorganizarea unor instituții de stat va continua în 2024. „Nu vreau să o fac inconștient”, a precizat Marcel Ciolacu, în Parlament, după ce Bugetul pe 2024 a fost votat de parlamentari.

„Nu cred că puteam în decurs de trei săptămâni să termin reorganizarea sistemului bugetar, lucru care nu a fost făcut de 30 de ani. În schimb, am promis foarte clar că le voi începe de anul acesta. Am o promisiune cu Ministerul Muncii, al Agriculturii. Sunt în transparență.

Numai la Ministerul de Finanțe erau 186 de acte normative la avizat. Trebuia să fac o organizare internă. Veți vedea și veți avea o surpriză, una plăcută din punctul meu de vedere. Această reorganizare se va face într-un timp record. Nu vreau să o fac inconștient pe colțul unei mese”, a punctat Ciolacu, pe holurile din Parlament.

„Nu vor avea timp să se reorganizeze (n.r.: cei de la stat)”, a mai dat asigurări Ciolacu, atunci când a fost întrebat în acest sens.

Context

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024. Iniţiativa legislativă a Guvernului a fost adoptată cu 294 de voturi „pentru" şi 84 de voturi „împotrivă”. De asemenea, Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”, relatează News.ro.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024

Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.