Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu pune tunurile pe PNL: 'Liberalii fac politică măruntă, ipocrită. Turcan a modificat legea electorală'

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a acuzat, marți, de la Palatul Parlamentului, pe liberali de „politică măruntă și ipocrită” asta pentru că PNL a fost cel care a modificat legea electorală în sensul în care primarii să fie aleși într-un singur tur de scrutin, adăugând că vicepremierul Raluca Turcan este promotoarea schimbărilor din legislația electorală.

Citește și: Demisia lui Ludovic Orban, varianta de rezervă a PNL pentru anticipate. Care este calendarul de pe masa Guvernului - SURSE

„Liberalii dovedesc că fac politică măruntă, ipocrită. Ei sunt cei care au modificat legea alegerii primarilor intr-un tur. Iar azi vin ilegal sa modifice legea in timpul jocului. Turcan a schimbat legea electorala.. E bine sa cunoastem istoria.

Sub nicio formă nu ai dreptul să modifici legi electorale cu câteva luni înainte de a fi susținute. Nu ai cum să treci linia roșie a democrației” a spus Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.