Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, reacție la angajarea lui Carmen Dan la Uniunea Naţională a Notarilor: 'Nu mai are dreptul să muncească?'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că din punctul său de vedere nu este nicio problemă că fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a angajat la Uniunea Naţională a Notarilor, el adăugând că nu are cunoştinţă dacă aceasta mai este membru PSD.

”E vreo problemă că doamna Carmen Dan lucrează la Uniunea Naţională a Notarilor? Nu o iau personal, dar nu înţeleg, doamna Carmen Dan nu mai are dreptul să muncească?”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la TVR1, potrivit news.ro.

Întrebat dacă mai este Carmen Dan membru PSD, Ciolacu a răspuns că nu a întrebat acest lucru.

”Cred că da, la Teleorman, nu ştiu, nu am întrebat”, a declarat Ciolacu.

Preşedintele PSD este de părere că e dreptul notarilor să angajeze pe cine vor în asociaţia lor.

”Am crezut că mă întrebaţi de ciocli care i-au pus pe la Piatra Neamţ în funcţii publice, manageri, aveţi şi dumneavoastră aici (la TVR - n.r.) o directoare nouă care e cu vrăjitoarele, eu am crezut că vorbim lucruri de instituţiile publice. Poate vă aduc aminte la Apele Române ce s-a întâmplat cu cine a fost angajat, scoatem Consiliile de Administraţie. Pe cine au angajat notarii, asociaţia lor, cred că e dreptul lor. Nu suntem eterni, nici eu nu sunt etern. Am şi anunţat că aş mai vrea să fac şi altceva în viaţă, nu numai politică”, a declarat Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe a afirmat, marţi seară, că ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat de pe linie moartă şi a primit o sinecură”, referindu-se la faptul că fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.