Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu recunoaște că își joacă toată CARIERA, la moțiunea de cenzură: 'Este un eşec pentru mine, personal'

captura TV
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară,, la Digi 24, că dacă moţiunea de cenzură nu va trece, pentru el, personal, acest lucru ar fi un eşec.

"Este un eşec pentru mine, personal, nu ştiu cât este pentru Partidul Social Democrat, am intrat cu şansa a doua în acest demers. Dar, uitându-mă matematic, moţiunea trece. (...) Am anunţat în faţa colegilor, duminică, în faţa primarilor, a preşedinţilor de consilii judeţene, parlamentarilor, colegilor din Comitetul Executiv că prioritatea mea nu este în acest moment congresul, prioritatea mea este apărarea democraţiei", a răspuns Ciolacu, întrebat ce ar însemna pentru el, personal, dar şi pentru PSD dacă moţiunea nu va trece, în condiţiile în care urmează să aibă loc congresul PSD.

Citește și: Daniel Funeriu, un nou derapaj grav la adresa lui Tudor Gheorghe: ‘Când l-am atacat pe mizerabilul rapsod’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.