Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu și-a făcut echipa pentru confruntarea cu Florin Cîțu: Cele două SURPRIZE pregătite de PSD

Antena 3
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu va merge, joi, la Palatul Victoria, unde va discuta cu Florin Cîțu și alți membri ai guvernului despre PNRR. Liderul PSD a anunțat că i-a pregătit două surprize premierului.

”"Eu nu pot decât să mă bucur că până la urmă primul ministru şi-a găsit timp să stea de vorbă şi cu opoziţia pe PNRR, dar şi mai mult mă bucură faptul că s-au hotărât să vină cu el transparent şi să îl prezinte în Parlament. Nu este nevoie de un vot, unele state au făcut acest vot. (..) Aş vrea să fiu foarte clar: acest plan nu e nici al puterii, nici al opoziţiei, este al Românei, statul român şi toată clasa politică trebuie să aducă cât mai mulţi bani astfel încât nivelul de trai al românilor să crească. Asta este logica. Mergem cu doi reprezentanți: cu domnul Florin Jianu, de la IMM, și cu domnul Dumitru Costin, de la sindicate. M-a invitat pe mine şi cu cine consideră PSD să meargă la aceste discuţii. Dacă nici capitalul românesc, firmele româneşti, cred că cele mai afectate în pandemie, nu au găsit o pârghie de dialog cu primul ministru, deci angajatorii, nici sindicatele nu au găsit această pârghie, respectiv sindicatele, să aibă o discuţie cu primul ministru, atunci o să o înlesnim noi. O să mai merg cu specialişti din PSD şi nu în ultimul rând cu europarlamentarul Victor Negrescu care este şi pârghia între partid şi familia socialistă europeană.

Citește și: VIDEO - Florin Cîțu îl atacă pe Marcel Ciolacu pe tema PNRR: 'Să vedem dacă vine la discuție'

Pe mine nu mă deranja să mă duc și în Vama Veche. Dacă domnul Cîțu se simte mai confortabil în Vama Veche, merg și acolo. Eu nu am astfel de mândrii. Nu înseamnă că m-a jignit pe mine, ci s-a jignit singur. Această aroganță este taxată de români. Eu sper să ajungem la obiectivele naționale pe care le urmărim prin PNRR, mergem cu anumite solicitări. Unul este planul pe care îl depunem, altul este planul de implementare.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.