Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu și-a pierdut cumpătul, la TVR 1: 'Să termine dracu cu porcăriile lui. Așa a făcut și data trecută'

G4Media
orban ciolacu

Marcel Ciolacu spune că PSD a câștigat alegerile locale parțiale de duminică desfășurate în 35 de localități. Conform rezultatelor finale ale AEP, PSD s-a impus în 17 localități, în timp ce PNL a câștigat 15. Totuși, PNL a obținut, însumat, cele mai multe voturi în toate cele 35 de localități. Ludovic Orban a proclamat victoria liberalilor la localele parțiale și a primit un mesaj tăios de la liderul PSD: ”Să termine dracu cu porcăriile lui. Așa a făcut și data trecută”.

”Eu știam că matematica este o știință fixă. 15 este mai mare decât 17? PSD a câștigat mai mult decât toată coaliția lor. Am luat 17 primării din 35. E un nou semnal dat de români că nu ei sunt cei aleși pentru a conduce România la acest moment. 17 este mai mare decât 15? Orban a adunat mere cu prune ca să iasă mure. Să termine dracu cu porcăriile lui. Așa a făcut și data trecută. PSD a avut peste ei, peste toată coaliția. Ce vor să le mai facă românii ca să înțeleagă că locul lor nu e acolo. ”, a spus Marcel Ciolacu la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache.

Citește și: AEP anunţă OFICIAL rezultatele finale ale alegerilor locale parţiale: PSD şi PNL îşi împart victoria, USR nu a existat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.