Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu spune că majorează pensiile, pentru că așa e legea: Tot legea a fost ignorată până acum

psd.ro
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu dă asigurări că pensiile se vor majora, de la 1 ianuarie anul viitor „cel puţin” cu rata inflaţiei. Ciolacu admite că „mai e mult ” până când creşterea economică înregistrată de România va fi resimţită şi la nivelul populaţiei.

Întrebat, la Prima Tv, dacă de la 1 ianuarie 2023 vor creşte pensiile, preşedintele PSD a răspuns: „Avem o lege. Avem o lege în vigoare. (...) Cel puţin cu indicele de inflaţie, categoric că vor fi modificate”. Asta, deși legile referitoare atât la majorarea pensiilor, cât și la majorarea salariilor, au fost și sunt ignorate cu succes de toate cabinetele de până acum.

Ciolacu a precizat că deciziile luate de Guvern în privinţa pachetelor sociale „au fost unele corecte” şi se văd în creşterea economică.

„Mai e mult de făcut ca această creştere să se vadă şi în buzunarele românilor. Va fi o bătălie continuă nu an de an, lună de lună, pentru a face faţă acestor crize. Sunt foarte preocupat ce se întâmplă în zona euro. Cel mai important partener al României este Germania, dacă în Germania se porneşte o recesiune, atunci şi noi vom intra în efectul recesiunii din Germania”, a afirmat Ciolacu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.