Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Vela, vești proaste pentru românii din străinătate: cei care vin acasă de Paște NU nu vor putea sta în izolare la domiciliu

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat joi la sediul MAI că România are la această oră încă 13.524 de locuri de carantină instituționalizată pentru românii care vin în țară. El le-a transmis celor din Diaspora să nu încerce să vină în țară cu gândul că vor sta în izolare la domiciliu, pentru că din moment ce statul are locuri pentru carantină instituționalizată și are și „capacitatea de multiplicare” a locurilor, ei nu vor ajunge acasă dacă vin de Paști în țară, ci vor sta în 14 zile în izolare în facilitățile statului. „Carantina la domiciliu este aplicabila doar in ultima faza, situatie care nu este acum in Romania”, a zis Vela. „Cei care au perceput ca pot veni de Pasti si pot merge acasa au perceput eronat”, a zis Vela.

Vezi si: Lia Olguța Vasilescu aruncă în aer scena politică: În două luni de zile, administrațiile locale vor intra în colaps financiar .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.