Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marea Britanie construiește niște super-submarine nucleare de ultimă generație: contracte de 2 miliarde de lire sterline pentru program

submarin

Ministerul Apărării al Marii Britanii a anunţat luni că a atribuit contracte de peste 2 miliarde de lire sterline pentru începerea fazei a treia a programului de construire de submarine de descurajare nucleară din clasa 'Dreadnought', transmite Reuters, relatează Agerpres.

Companiile BAE Systems şi Rolls-Royce, listate la bursa de la Londra, au primit contractele, a informat Ministerul Apărării într-un comunicat.

Acesta mai precizează că investiţia face parte dintr-o finanţare planificată de 10 miliarde de lire pentru întreaga etapă de livrare a submarinelor.

Submarinele din 'clasa Dreadnought vor fi cruciale pentru menţinerea şi protejarea securităţii noastre naţionale, descurajarea nucleară urmând să apere fiecare cetăţean al Regatului Unit de cele mai grave ameninţări, în fiecare minut al zilei', a subliniat ministrul pentru achiziţiile de apărare, Jeremy Quin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.