Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marian Oprișan, decorat de BOR: Preoții i-au cântat șefului CJ Vrancea 'Vrednic este!'

YouTube
oprisan

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost decorat, luni, de ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, cu ordinul Sf. Mucenic Sava de la Buzău, „în semn de apreciere si multumire pentru sprijinul material si moral oferit la realizarea lucrarilor de zidire si infrumusetare a Bisericii cu hramul Sf Cuvioasei Parascheva din Focsani si a altor Biserici de pe cuprinsul judetului”.

„Atotmilostivul Dumnezeu, pentru rugaciunile Sf. Mucenic Sava de la Buzau, sa daruiasca domniei sale si colaboratorilor sai de la Consiliul Judetean sanatate deplina, zile indelungate, indeplinirea dorintelor si multe bucurii duhovnicesti”, au mai zis preotii.

Dupa care corul bisericesc si preotii i-au cantat lui Marian Oprisan 'Vrednic este!”. Șeful CJ Vrancea a mai primit o icoana a Maicii Domnului „pentru tot ce infaptuiti pentru judetul nostru, intru multi ani”, plus un buchet de flori.

Luni a avut loc, la Focșani, slujba de sfințire a Catedralei Ortodoxe, ce poartă hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Catedrala a fost începută în urmă cu 18 ani și a fost realizată în cea mai mare parte cu fonduri publice de la Consiliul Judeţean Vrancea şi Consiliul Local Focşani.

Citește și: Șah-mat în Parlament pentru PNL? Marcel Ciolacu: Pregătiți-vă de artificii! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.