Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Mascații au DESCINS la un 'băiețaș' care a amenințat un polițist! ATENȚIE, limbaj licențios: 'Dacă scot brișca să te tai e ultraj'

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, în urma apariției în spatiul public a unei postări de pe o rețea de socializare, înaintând dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor.

„Astfel, la data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii și amenințări la adresa unui polițist din cadrul Poliției municipiului Constanța, într-o postare pe o rețea de socializare.

În această dimineață, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, delegați în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința celui în cauză.

După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanții Poliției Române.

 

v

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.