Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Meghan Markle face dezvăluiri emoționante în noul documentar Netflix: 'Indiferent cât de bună am fost, ei tot aveau să găsească o cale să mă distrugă'

Netflix/Youtube
printul harry meghan markle

La aproape trei ani de la ruptura lor neaşteptată de casa regală britanică, prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, deplâng, într-un documentar difuzat joi pe Netflix, hărţuirea din partea tabloidelor britanice, pe care le acuză că au persecutat-o pe ducesa de Sussex la fel cum au făcut cu prinţesa Diana, relatează Reuters şi AFP.

La trei luni după urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea, documentarul "Harry şi Meghan" aduce în prim plan o criză în care monarhia britanică este acuzată că nu a acceptat-o niciodată pe actriţa americană, metisă şi divorţată, dar şi de rasism, potrivit Agerpres.

În primele episoade ale mult aşteptatului serial difuzat de Netflix, Harry, care a renunţat la îndatoririle sale regale în urmă cu doi ani, declară că a acceptat faptul că există oameni care sunt în total dezacord cu decizia pe care a luat-o.

Harry afirmă că este de datoria lui să expună "exploatarea şi mita" din mass-media, afirmând că membrii familiei regale britanice considerau hărţuirea soţiei sale Meghan ca fiind un "ritual de trecere".

Cu toate acestea, nu există însă dezvăluiri majore despre familia regală britanică în primele trei episoade ale documentarului. În schimb, acestea se concentrează pe tratamentul cuplului din partea mass-media.

"Adevărul este că, indiferent cât am încercat, indiferent cât de bună am fost, indiferent ce am făcut, ei tot aveau să găsească o cale să mă distrugă", a afirmat la rândul său Meghan.

În documentar, Harry face o comparaţie între tratamentul şi intruziunea mediatică intense suferite de Meghan cu cele la care a fost supusă mama sa, prinţesa Diana. Aceasta din urmă a murit într-un accident rutier în 1997, la Paris, în timp ce maşina în care se afla mergea cu viteză pentru a scăpa de paparazzi.

Speculaţiile despre documentar au ţinut prima pagină a ziarelor din Marea Britanie în ultima săptămână, cea mai mare parte având o conotaţie negativă la adresa cuplului. Ziarele tabloide i-au acuzat că fac milioane de dolari de pe urma statutului lor regal în timp ce îşi atacă familia într-un "act de război".

"Documentarul va fi clar o parodie grotescă. Poate fi adevărul lor, dar cu siguranţă nu este unul recunoscut de milioane de oameni din această ţară", a scris tabloidul Daily Mail, într-un editorial publicat înainte de lansarea documentarului.

Harry a declarat că era îngrozit de faptul că soţia lui era hărţuită de mass-media şi s-a referit la "durerea şi suferinţa femeilor care intră prin căsătorie în cadrul acestei instituţii".

"Accept că vor exista oameni din întreaga lume care nu vor fi în mod fundamental de acord cu ceea ce am făcut şi cum am făcut, dar ştiam că trebuie să fac tot ce pot pentru a-mi proteja familia, mai ales după ce s-a întâmplat cu mama mea", a mai spus el.

Nici Palatul Buckingham, nici biroul Kensington Palace al prinţului William nu au dorit să facă declaraţii înaintea de lansarea documentarului, care survine la o săptămână după un scandal de rasism în care a fost implicată naşa lui William, în vârstă de 83 de ani, în urma căruia aceasta a renunţat la rolul ei onorific de ajutor regal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.