Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mesaj HALUCINANT din partea unui preot despre vaccinul anti-Covid-19: 'Pielea se va umple de solzi, ca la peşti, şi cancere de sânge'

Părintele Zenovie, stareţul de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ, le-a spus enoriașilor să se ferească de vaccinul anti-covid, asta pentru că pielea acestora se va umple de solzi, ca la peşti. Mesajul părintelui este în contradicție cu cel al Bisericii Ortodoxe Române, care îi încurajează pe credincioși să se informeze și abia apoi să ia o decizie în privința vaccinului. De exemplu, purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a ales să se vaccineze.

„Aşa-zisul vaccin nu este vaccin. Este orice, dar vaccin nu este. Toţi care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă. Vor fi zombie. Adică exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi sau dacă vrem să facem o experienţă, vedem cum sunt oamenii sedaţi în spitale ca să ne dăm seama cum vom ajunge.

Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar.

Nu există un nume pentru această boală, oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpul se va umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”, a spus Părintele Zenovie în predica de la slujbă.

Citește și: Ion Cristoiu: Târgul secret dintre Preşedintele Klaus Iohannis şi Patriarhul Daniel .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.