Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mesajul lui Florin Cîțu înainte de Congres: 'Niciodată nu am luat decizii singur'

Florin Cîțu a ales să posteze un videoclip în care vorbește de nevoia României de reforme și investiții, dar și de nevoia PNL de transparentizare pentru a transmite un mesaj pentru colegii săi din PNL înainte de Congres.

„Mă voi bate pentru programul de guvernare pentru că știu sigur că este un program bun pentru români. Economia României poate să fie în top 10 din Uniunea Europeană. Sunt două lucruri pe care trebuie să le facem: investiții și reforme.

Citește și: Şefa Comisiei Europene, întâlniri cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu. Cum arată agenda Ursulei von der Leyen

Am spus din primul moment al mandatului că îmi asum aceste reforme și știu că sunt costuri politice pentru mine. Întotdeauna voi face tot ceea ce trebuie pentru a obține rezultatul final, iar acum, rezultatul final în reprezintă programul de guvernare.

Propun un management pe care l-am făcut toată viața. Niciodată nu am luat decizii singur, iau decizii în echipă. Vreau să fie transparente deciziile și de aceea voi propune ca BEX-ul, de exemplu, să fie online. Dezbaterile ar trebui să fie transparente, este foarte important partidul să fie unit după aceste alegeri și este foarte important pentru mine ca din prima zi după alegeri să începem împreună. PNL trebuie să se țină de cuvânt dacă vrea să câștige următoarele alegeri și de aceea eu aduc aminte de reformele pe care noi le-am promis și indiferent de ce se întâmplă cu partenerii din coaliție programul de guvernare nu se schimbă. Eu asta garantez - rămâne programul de guvernare”, spune Cîțu.

Citește și: SURSE Estimările taberelor Orban și Cîțu privind voturile pe care le vor primi: 2.850 unul, 3.000 celălalt

Congresul PNL are loc sâmbătă, la Romexpo, în prezența a aproximativ 5.000 de delegați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.