Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mesajul lui Klaus Iohannis pentru românii aflați în minivacanță: Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Este aglomerație, duminică, pe Valea Prahovei, sensul spre stațiunile montane, iar polițiștii au recomandat deja rute ocolitoare. Președintele Klaus Iohannis a transmis că românii trebuie lăsați să se distreze, dar face apel să fie respectate regulile de distanțare și de igienă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică, se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 București – Brașov, fiind trafic intens pe Centura de Vest a orașului Ploiești, pe sensul către Brașov.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Se circulă în coloană pe sensul către Brașov al DN1, între km. 101+500 de metri și 107, între loc. Nistorești și Comarnic. Pe raza stațiunilor montane sunt valori ridicate, coloane de autovehicule fiind formate pe raza stațiunii Bușteni, între km. 128-131.

Pentru DN 1 București - Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, rute alternative, precum: București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia - DN 1A Brașov; București - A1 – Pitești – Câmpulung - DN 73 Râșnov; București - DN 71 – Târgoviște - DN 72A – Câmpulung - DN 73 Râșnov sau București – Târgoviște - DN 71 Sinaia.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

Fiind perioadă de pandemie, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, într-o conferință de presă, ce mesaj le transmite românilor care au plecat la munte, în minivacanța de 1 decembrie.

„Mesajul meu pentru toți românii este același: să respecte măsurile, să respecte portul măștii, distanța, igiena, și dacă se distrează, să o facă, dar să respecte cu strictețe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc și nu știu din ce mediu vin. Cred că este o minivacanță în condiții foarte speciale. Cu cât mai bine respectăm, acum, aceste măsuri, cu atât mai bine vom trece peste această pandemie și cred că este lucrul pe care și-l doresc absolut toți. Nimeni, absolut nimeni, nu cred că își dorește să ajungă la spital. Nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este simplu, respectați măsurile care sunt în vigoare!”, a spus Iohannis.

Citește și: Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Polițiștii rutieri acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Citește și: Schimbare de look a lui Klaus Iohannis! Cine îl îmbracă pe șeful statului ,.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.