Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mihai Şora a schimbat tabăra: Filosoful și soția sa au semnat pentru susţinerea candidaturii lui Theodor Paleologu

Candidatul PMP la preşedinţie, Theodor Paleologu, afirmă că filosoful Mihai Şora şi soţia acestuia, recunoscuți susținători ai USR și PLUS, au semnat pentru susţinerea candidaturii sale la Preşedinţie, exprimându-şi speranţa că aceştia vorşi vota pentru el la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

”Sunt mândru de autografele prin care domnul şi doamna Şora îmi permit să candidez la preşedinţia României”, scrie Paleologu pe Facebook.

Citește și: Noi declarații făcute de Traian Băsescu! ‘Trebuie să mă apăr’

El relatează că îl cunoaşte pe Mihai Şora ”din fragedă pruncie”, într-o vreme îl vedea chiar în fiecare zi la Casa Scriitorilor şi ”avea gentileţea” de a juca şah cu el.

”Îndrăznesc să sper că Mihai şi Luiza Şora vor şi vota pentru mine. I don't take it for granted: îmi doresc să fiu demn de încrederea unui om pe care-l respect nespus”, spune prezidenţiabilul PMP.

Citește și: EXCLUSIV Dumitru Coarnă dezvăluie mutarea pe care o pregătește Guvernul: ‘Vrea să subordoneze total Poliția’/Legea pe care vrea s-o schimbe șeful MAI

Candidaţii la alegerile prezidenţiale au nevoie de semnăturile a cel puţin 200.000 de susţinători pentru a-şi putea depune candidatura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.