Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mihai Tudose îi răspunde lui Liviu Dragnea și îl amenință cu dezvăluiri: 'Chiar nu îmi pasă ce spune acest om. Minte!'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în PSD, partidul pe care l-a condus, relatând că formațiunea ”s-a predat SRI”. Dragnea l-a acuzat pe fostul premier, Mihai Tudose, pe care l-a obligat să își dea demisia după 6 luni, că ar fi fost racolat de SRI, la fel ca mulți alți lideri ai formațiunii, cu excepția lui Paul Stănescu și a Gabrielei Firea.

Mihai Tudose i-a dat replica fostului său șef de partid și l-a amenințat cu dezvăluiri.

”Eu mi-am pus un film în timpul ăla (n.r. în timpul interviului dat de Liviu Dragnea, primul de la ieșirea din pușcărie). Chiar nu îmi pasă ce spune acest om. Minte! Nu îmi pasă. Eu apreciez oamenii care au epifanii și își aduc aminte, după ce o perioadă nu au spus nimic. Oamenii despre care are amintiri, zeci, sute, despre care amintiri poate încep să aibă și ei amintiri cu ei.”, a spus Mihai Tudose, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Liviu Dragnea susține că șeful SRI i-a cerut să-l pună pe Dîncu premier: 'PSD este cel mai infiltrat partid. Doar Firea și Stănescu nu sunt băgați' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.