Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministerul Apărării a postat pe Facebook imagini în care militarii arată cum poate fi prevenită infectarea cu noul coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam militari defilare armata

Ministerul Apărării a postat pe Facebook imagini video în care militarii arată, pas cu pas, cum poate fi prevenită infectarea cu noul coronavirus. În mesajul MApN românii sunt sfătuiţi să stea acasă şi să se gândească la personalul din prima linie de luptă, anunță MEDIAFAX.

„Sfârşitul pandemiei depinde foarte mult de fiecare persoană”, este mesajul militarilor români.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Ministerul Apărării a postat pe Facebook un video în care militarii arată, pas cu pas, cum poate fi prevenită infectarea cu coronavirus.

De la evitarea contactelor şi până la dezinfectarea suprafeţelor, militarii sunt filmaţi cum se protejează de coronavirus.

„Staţi acasă! Şi atunci când nu se poate şi trebuie neapărat să vă deplasaţi respectaţi regulile! Să ne gândim şi la cei care muncesc ca să salveze atâţia oameni! Sfârşitul pandemiei depinde foarte mult de fiecare persoană. #StareaDeSolidaritate #Româniafiiputernică #COVID19”, este mesajul postat pe Facebook de MApN.

Citește și: Tăriceanu: ‘Nu-mi dă pace un gând! Să avem neșansa unor conducători atât de ticăloși. Au știut din timp de acest virus’

MApN deja oferă sprijin în epidemia cu noul coronavirus. De exemplu, Spitalul Mobil Operaţional ROL 2 va fi operaţionalizat în scurt timp, iar două aeronave militare vor aduce materiale sanitare din Turcia şi Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.