Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ministerul Sănătății schimbă FORMULA de raportare a cazurilor: se iau și alți indicatori, nu doar rata incidenței

https://www.digi24.ro/
documente false covid

Doctororul Călin Alexandru, de la Departamentul pentru Situații de Urgență, a anunțat faptul că Ministerul Sănătății pregătește o formulă prin care să poată observa mai bine starea pandemiei din România.

„Din punctul nostru de vedere o raportare strict la incidență poate să ne ducă la o concluzie greșită. Ieri a avut loc o ședință a Comitetului tehnico-științific de pe lângă Comitetul național pentru Situații de Urgență, iar colegii de la Ministerul Sănătății ne-au informat că lucrează la un algoritm ceva mai complex. Argumentul pe care l-aș aduce aici este că în pofida unei incidențe care este în scădere eveidentă noi avem o scădere a numărului de cazuri din spitale, care reprezintă totuși un indicator mult mai important din punct de vedere medical al efectelor pandemiei la nivelul populației. Cu mare probabilitate va exista o formulă care va lua în calcul și alți indicatori, nu doar strict rata de incidență”, a spus doctorul Călin Alexandru, de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.