Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministrul Cîţu, tentativă eşuată de a-l flata pe Klaus Iohannis: În plină pandemie, 'România a devenit o Românie normală'

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu participă miercuri seara la evenimentul de prezentare a Planului Naţional de Investiţii şi Relansare Economică al Guvernului, care are loc la Clubul Diplomatic. Cîţu a încercat să-l flateze pe preşedintele Iohannis, însă a sfârşit prin a face o afirmaţie cel puţin ciudată: în această perioadă de pandemie, când s-au strâns drepturi şi libertăţi, când economia a avut de suferit, "România a devenit o Românie normală", datorită lui Klaus Iohannis.

Ministrul de Finanţe a afirmat că, în ultima perioadă, România a înregistrat un succes diplomatic, fiind tratatatră de la egal la egal în negocierile de la nivel european. Acest lucru s-ar fi întâmplat şi pentru că "România nu a generat o criză în zonă". "Pentru acest lucru trebuie să îi mulţumim domnului preşedinte Klaus Iohannis, care a fost în toată aceasta perioadă garantul lucrurilor bine făcute de acest guvern. Aş vrea să vă spun, domnule preşedinte, că în timpul aceste guvernări liberale România a devenit o Românie normală, chiar şi în aceste condiţii vitrege", a mai afirmat Cîţu.

La eveniment participă membri ai Guvernului, parlamentari, reprezentanţi ai corpului diplomatic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.