Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministrul Economiei anunță că dezinfectarea spitalelor se va face cu nebulizatoare: 'Am discutat cu un producător român'

Facebook
virgil popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat, luni, în ședința de Guvern, că a început producția de măști, iar în curând în spitale ar putea fi aduse nebulizatoare.

"Am prezentat președintelui situația la momentul de azi. Ieri a fost pusă prima linie de producție în Maramureș cu 150.000 de măști pe zi. Mașinile din etapa de a doua vor veni și din 15 aprilie, vom avea 500.000 pentru populație și 150.000 pentru spitale. De asemenea, aici se vor face și 1.000 de combinezoane pe zi Și în Galați se vor produce 150.000 de măști.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

Am avut o discuție cu un producător român de nebulizatoare în spațiu și în curând o să putem avea astfel de echipamente. Se pot folosi în zona bolnavilor de COVID-19 să nu mai fie probleme", a declarat Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.