Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ministrul Educației: 'Părinții le-au recomandat elevilor să poarte masca la școală, chiar dacă nu e obligatorie. Ceea ce este foarte bine!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, susține că părinții le recomandă în continuare copiilor să poarte masca la școală. El apreciează astfel de atitudini.

„Sunt momente care se pot transforma în puncte critice, de infelxiune. Nu există decizii perfecte. Trebuie să ne adaptăm. Trebuie să punem în balanță beneficiile și riscurile.

Sarcina cadrelor didactice e una foarte dificilă zilele astea. Sunt sarcini suplimentare, dar trebuie să gestionăm cumva aceste momente.

Am văzut azi: în locuri în care masca nu e obligatorie părinții le-au recoamndat elevilor să o poatre. Ceea ce este foarte bine.

Rata de infectare este mică, dar riscul există. E important ca ei să se întoarcă la școală astfel încât să limitezi pierderile. Înseamnă foarte mult, chiar și pentru elevii care nu sunt înscriși la orele remediale. Din altă perspectivă știm cu toții că sunt tulburări emoționale.

Profeosrii sunt vaccinați într-un număr foarte mare. Sunt mulți mai mulți decât medicii. Am cerut o statistică iar miercuri aflăm răspunsul: persoane vaccinate cu abele doze și cele o doză. E vorba de profesori și personal didactic auxiliar. Sunt 17.000 de școli, e un proces elaborat”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.