Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ministrul Energiei, replică pentru Dacian Cioloș: 'Poate ar fi bine să-i ceară demisia și domnului Macron'

Inquam Photos / George Calin
Virgil Popescu

Ministrul Energiei Virgil Popescu a afirmat, întrebat despre faptul că Dacian Cioloş i-a cerut demisia din Guvern, că poate liderul USR ar trebui să îi ceară demisia şi preşedintelui Franţei Emmanuel Macron, deoarece şi acolo preţurile la energie sunt foarte mari.

„Dacian Cioloş poate ar trebui să îi ceară demisia şi domnului Macron, că şi acolo preţurile la energie sunt mari. Eu nu mai comentez ceea ce declară Dacian Cioloş”, a declarat Virgil Popescu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, la finalul şedinţei Executivului.

Preşedintele USR Dacian Cioloş a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ministrul Energiei, Virgil Popescu nu mai poate rămâne în funcţie după ”atâtea bâlbe şi atâtea greşeli, cu efecte devastatoare asupra veniturilor cetăţenilor”.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat, marţi pentru News.ro, că săptămâna viitoare, în prima zi a sesiunii legislative, formaţiunea pe care o reprezintă va depune moţiune simplă la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe care îl acuză că a fost „total absent şi depăşit de situaţie” în criza facturilor la energie.

Parlamentarii revin, marţi, din vacanţa de iarnă, într-o nouă sesiune parlamentară care începe pe 1 februarie şi se va încheia în vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.