Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Ministrul Rafila anunță înființarea agenției care se va ocupa de construirea de spitale - Probleme în privința salarizării viitorului personal

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță că în zilele următoare se va înființa oficial Agenția Națională de Dezvoltare a Infrastructurii din Sănătate. Problema principală este, în opinia ministrului, atragerea unor oameni competenți în noua agenție, având în vedere că salariile nu vor fi foarte mari.

„Este în proiect de OUG. Încercăm în această săptămână să înființăm această această agenție. Avem majoritatea avizelor de la celelalte ministere. În momentul în care se va înființa trebuie să numim un președinte, un vicepreședinte. Lucrul cel mai provocator nu este înființarea scriptică, ci să să găsim oameni specializați care să dorească să lucreze în această agenție, care nu știu neapărat dacă va fi foarte stimulativă din punctul de vedere al salarizării, dar încercăm și pentru acest lucru să găsim soluții să atragem persoane cât mai competente”, a declarat Rafila.

Personalul din Ministerul Sănătății care lucrează la dezvoltarea spitalelor regionale va trece automat în ANDIS, a mai precizat Rafila. Va urma scoaterea posturilor la concurs și găsirea unui sediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.