Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Misterul biroului prezidential. Iohannis dezvaluie de ce refuza biroul lui Basescu

Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis refuza biroul fostului presedinte Traian Basescu. Potrivit informatiilor aparute in presa bioul prezidential urmeaza sa fie chiar sigilat, nici macar consilierii prezidential neputand lucra acolo, insa nimeni nu a precizat motivele pentru care biroul lui Basescu este atat de evitat.

Intr-un interviu acordat presei locale din Sibiu, Klaus Iohannis a dezvaluit misterul biroului prezidential: biroul lui Basescu este "prea intunecat"

"Biroul care a fost folosit de predecesorul meu este un birou care pur si simplu mi s-a parut prea intunecat si atunci am vizitat biroul de deasupra unde au avut biroul si alti doi presedinti si mi s-a parut mai potrivit pentru stilul meu", a spus Iohannis.

Citeste si: Veste ȘOC! Biroul lui Traian Băsescu de la Cotroceni va fi SIGILAT

El a marturisit de asemenea ca amenajarea biroului pe care l-a ales nu este foarte importanta pentru el si ca el este deja functional pentru 5 sau chiar pentru 10 ani.

"Amenajarea nu e o chestiune foarte importanta. Sigur, e important cum arata biroul, dar el este mobilat, poate sa functioneze si 5 ani, si 10 ani fara niciun fel de problema", a precizat Klaus Iohannis pentru Turnul Sfatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.