Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO MISTERUL care ridică multe semne de întrebare - MONOLITUL apărut la Bâtca Doamnei din Neamţ a dispărut, la fel ca cel din SUA

Foto news.ro
monolit piatra neamt

Structura metalică apărută la sfârşitul lui noiembrie la Bâtca Doamnei-Piatra-Neamţ, în apropiere de cetatea dacică Petrodava, a dispărut la fel ca cea apărută în mod misterios în deşertul Utah din SUA, scrie presa locală, potrivit news.ro.

La 18 noiembrie, într-un deşert din Utah a apărut un misterios monolit din metal. La 27 noiembrie, o altă structură asemănătoare a fost fotografiată în Neamţ. Daily Mail a scris "Acum un misterios monolit în stilul Arthur C Clarke a apărut în România după ce o inexplicabilă structură din metal a dispărut din Utah - deci, cine (sau ce) a pus-o acolo?".

Ambele construcţii au fost amplasate fără autorizaţie în zone protejate. Nu se ştie de unde provin şi cine le-a amplasat acolo.

Publicaţia britanică a scris despre un stâlp triunghiular cu înălţime de aproximativ 4 metri apărut, fără explicaţie, joia trecută pe dealul Bâtca Doamnei de lângă Piatra Neamţ.

Autorităţile americane au transmis că monolitul din deşertul Utah a dispărut pe 27 noiembrie, conform CNN.

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

De Ziua Naţională a României, monolitul metalic de pe Bâtca Doamnei - Piatra-Neamţ nu se mai afla în locul în care a fost descoperit, a consemnat Ziar Piatra Neamţ.

Rocsana Josanu, de la Direcţia judeţeană de Cultură Neamţ, a declarat că a fost începută o anchetă privind apariţia acesteia. „Se află pe o proprietate privată, dar încă nu ştim cui îi aparţine monolitul. Este într-o zonă protejată a unui sit arheologic. Înainte ca ceva să fie instalat acolo, este necesară permisiunea instituţiei noastre, care trebuie să fie aprobată de Ministerul Culturii”, a spus ea.

Sky News a preluat informaţia despre monolitul din apropiere de situl arheologic al cetăţii dacice Petrodava, la fel şi TMZ, The Sun, Mirror şi The Telegraph.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.