Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Moise Guran și-a făcut 'botezul' în politică: reproșuri fără perdea pentru Klaus Iohannis și PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Moise Guran Dan Barna Guran Barna

Moise Guran a anunțat miercuri că renunță la meseria de jurnalist și intră în politică. A participat la o ședință a conducerii USR, partid în care ar vrea să se înscrie. După întâlnire a atacat PNL într-o conferință de presă alături de liderul USR Dan Barna. Întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, Moise Guran a spus că dacă i se propune, va candida și la prezidențiale, pentru că intră „all-in” în politică.

Fostul jurnalist a spus miercuri că PNL a făcut o greşeală faţă de bucureşteni când a anunțat că va avea un candidat propriu pentru Primăria Capitalei. El consideră că PNL şi alianţa USR-PLUS trebuie să găsească o soluţie pentru a fi siguri că Gabriela Firea nu va mai fi primarul Bucureştiului.

"Gabriela Firea nu mai are nevoie de niciun fel de caracterizare, bucureştenii ştiu ce fel de primar a fost. Faptul că PNL deja a făcut un pas şi a spus «noi vom avea candidat propriu membru de partid pentru Bucureşti» este în primul rând o greşeală a PNL-ului faţă de bucureşteni. Cred că actuala opoziţie cum ar veni a Gabrielei Firea, adică PNL şi alianţa USR-PLUS ar trebui să rămână şi să discute până găseşte o soluţie din care să fim cu toţii siguri că Gabriela Firea nu va mai fi primarul Capitalei încă patru ani”, a declarat Moise Guran, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El susţine că mesajele date săptămâna trecută atât de Ludovic Orban, cât şi de Klaus Iohannis, care au spus că liberalii vor avea candidat propriu pentru Capitală nu sunt încurajatoare pentru bucureşteni.

"Premierul Orban şi preşedintele PNL a spus că PNL va avea un candidat membru al PNL, după ce preşedintele Iohannis le-a recomandat celor de la PNL să aibă un candidat propriu la Bucureşti. Ceea ce încerc eu să spun este că mesajele care au venit săptămâna trecută dinspre preşedintele Iohannis şi dinspre PNL nu sunt încurajatoare pentru bucureşteni. Să ne înţelegem, încă nu ştim dacă e sau nu e poluare într-adevăr în Bucureşti şi dacă e la cote alarmante, situaţia termiei este înfiorătoare, un milion de bucureşteni cât sunt încă legaţi la RADET nu ştiu dacă săptămâna asta sau săptămâna viitoare când o fi poate mai frig o să aibă sau nu apă caldă şi căldură. Oriunde ieşi de pe strada asta şi până pe ultima străduţă din Bucureşti, te îneci în maşini parcate, traficul este ceva înfiorător”, a explicat Moise Guran.

Vezi si: Avalanșă de schimbări în Guvern: mutările de ultimă oră operate la Palatul Victoria .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.