Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Momentul CONFRUNTĂRII dintre trupele SUA și cele ale Rusiei, în Siria: Mai mulți militari americani au fost răniți

Au apărut primele imagini ale confruntării dintre militarii SUA și cei ai Rusiei, în Siria! Un mic număr de militari americani au fost răniţi într-o interacţiune cu forţe ruseşti în Siria, au declarat miercuri pentru Reuters doi oficiali ai Statelor Unite.

Unul dintre oficiali a declarat, sub protecţia anonimatului, că rănile suferite sunt un rezultat al unei coliziuni şi nu al unui schimb de focuri, scrie agerpres.ro.

Citește și: Scenariu-bombă: Klaus Iohannis a început să caute urgent soluții pentru a-l da jos pe Ludovic Orban

Celălalt oficial citat de Reuters a declarat că incidentul a avut loc anterior în cursul acestei săptămâni în nord-estul Siriei şi că rănile suferite sunt uşoare.

Pentagonul şi Comandamentul militar central al SUA, care supervizează forţele americane din regiune, au refuzat să comenteze informaţiile, notează Reuters.

Citește și: Se zguduie Ministerul de Interne! Un greu a fost ‘executat’! Fusese ‘decapitat’ și în mandatul lui Carmen Dan

În imaginile filmate de armata rusă, se vede cum două vehicule militare ale SUA sunt încercuite de vehicule rusești și tamponate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.