Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Momentul în care fostul polițist din București care și-a amenințat vecina a fost capturat: Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Video | Momentul în care fostul polițist din București care și-a amenințat vecina a fost capturat: Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, fost polițist, care și-a amenințat vecina a fost reținut pentru următoarele 24 de ore, anunță Poliția Capitalei.

„Față de bărbatul în cauză, în vârstă de 56 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, anunță Poliția Capitalei.

Luni dimineața, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Mascații au intervenit în forță

Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă.

În urma pătrunderii în forță a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei în locuința bărbatului care și-a amenințat vecina, acesta a fost imobilizat.

Polițiștii au găsit în locuința bărbatului două arme letale și un pistol neletal, deținute în mod legal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.