Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Momentul în care Liviu Dragnea a EXPLODAT: liderul PSD, din ce în ce mai nervos

Inquam Photos, Octav Ganea
Dragnea Parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și-a schimbat complet atitudinea publică, imediat după condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Din ce în ce mai nervos, Liviu Dragnea se răstește la jurnaliști și, la întrebările incomode, îi acuză că întrebările vin de la șefii din redacții.

Citește și: Președintele Comisiei de la Veneția, mesaj pentru Iohannis: deciziile CCR sunt OBLIGATORII și trebuie implementate

În ultimele zile, Liviu Dragnea a fost tot mai nervos în fața jurnaliștilor. A fost iritat când a fost întrebat dacă modificările Codului Penal îi sunt dedicate. Apoi, a fost deranjat de întrebările insistente ale reporterului Realitatea TV

Întrebările despre decesul tânărului din Brașov, care a așteptat doi ani un transplant pulmonar, dar și o jurnalistă, care l-a întrerupt, l-au enervat și mai mult pe liderul PSD.

P.S. Liderul PSD încă nu a înțeles o lecție extrem de veche: niciun politician nu câștigă un război cu jurnaliștii, mai ales cu jurnaliștii care își fac onest meseria. O astfel de lecție a fost predată inclusiv în 2014, atunci când, liderii PSD aveau o relație dificilă cu reporterii din Parlament și oamenii din fața televizoarelor sau cititorii de presă scrisă au resimțit în mod direct ostilitatea liderilor politici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.