Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Momentul în care polițiștii intră peste atacatorul care a ucis doi muncitori pe care îi luase ostatici

Au apărut noi imagini de la Onești, unde un bărbat a sechestrat, luni, într-un apartament, doi muncitori care lucrau la renovarea locuinţei şi apoi i-a înjunghiat mortal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Gabriela Ciobanu, a declarat, pentru AGERPRES, că înainte de comiterea crimelor, la faţa locului au sosit forţele de ordine şi un negociator.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

"La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit. La acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat. În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă, urmare a leziunilor suferite, au decedat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Agresorul, în vârstă de 68 ani, a fost transportat la Spitalul din Oneşti pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește!

Potrivit primelor informaţii, apartamentul în care s-au produs crimele fusese al agresorului, dar era executat silit. Cele două victime lucrau pentru renovarea apartamentului.

După ce a sechestrat muncitorii, agresorul ar fi sunat la 112 pentru a anunţa că îi va omorî. Astfel, la faţa locului au venit poliţiştii şi un negociator, însă bărbatul i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori.

Citește și: Medicul Emilian Imbri trage un puternic semnal de alarmă: ‘Numărul persoanelor care vin spre spital, de vreo două săptămâni a crescut. Acum două săptămâni de exemplu, aveam 200 de locuri libere în spital, astăzi avem 82’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.