Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Momentul în care un bărbat intră cu un PISTOL în biserică și îl amenință pe preot

biserica pistol

Un bărbat a intrat într-o biserică din judeţul Tulcea şi l-a ameninţat cu un pistol pe preot, el fiind deranjat de zgomotul produs prin oficierea slujbei religioase. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au constatat că pistolul era de fapt o brichetă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 21 aprilie, poliţiştii au fost chemaţi să intervină la o biserică din localitatea Sarichioi. Oamenii legii au fost anunţaţi printr-un apel la 112 de faptul că un bărbat a intrat în biserică şi l-a ameninţat pe preot cu un pistol, spunând că este deranjat de zgomotul produs prin oficierea slujbei religioase.

Citește și: Klaus Iohannis: O relaxare va fi făcută în paşi după 15 mai

Poliţiştii au intervenit, l-au identificat pe bărbat, care are 40 de ani şi este din Sarichioi, constând că pistolul este de fapt o brichetă tip pistol, scrie news.ro.

În urma evenimentului, bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Tulcea, pentru investigaţii de specialitate, iar la finalul verificărilor poliţiştii vor stabili ce măsuri vor fi luate împotriva sa.

Citește și: Marcel Ciolacu laudă munca aleșilor locali social-democrați: Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.