Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Moto2: Spaniolul Augusto Fernandez a cucerit titlul mondial la Valencia

motogp.com
motogp

Spaniolul Augusto Fernandez (Red Bull KTM) a cucerit titlul de campion mondial de motociclism viteză la categoria Moto2, la finalul ultimei etape a sezonului, desfăşurată duminică la Valencia, informează Agerpres.

Înaintea cursei iberice, Fernandez avea un avans de 9,5 puncte faţă de rivalul său în lupta pentru titlu, japonezul Ai Ogura (Honda), victima unei căzături în al optulea tur de circuit.

Victoria a revenit spaniolului Pedro Acosta (Red Bull KTM), cu timpul de 39 min 52 sec 413/100, urmat la 01 sec 232/1000 de Augusto Fernandez şi la 10 sec 136/1000 de italianul Tony Arbolino (VDS Racing).

Augusto Fernandez a ocupat primul loc în clasamentul final al sezonului, cu 271,5 puncte, urmat de japonezul Ai Ogura, 242 puncte, şi de spaniolul Aron Canet, 200 puncte.

Noul campion va evolua din sezonul viitor în MotoGP, clasa regină a Motomodialului de viteză, sub culorile echipei GasGas.

La clasa Moto3, Marele Premiu al Valenciei a fost câştigat tot de un reprezentant al Spaniei, Izan Guevara (GasGas), care avea deja asigurat titlul mondial în acest sezon, pe parcursul căruia a obţinut şapte victorii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.