Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Motorola a lansat primul smartphone cu display flexibil

Forbes
Motorola razr

Motorola a lansat joi noul razr, primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet, o transformare a telefonului mobil RAZR din perioada de început a comunicaţiilor mobile, relatează Mediafax.

Citește și: INS, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: Creştere economică de 4,1% în primele 9 luni din 2019

Compania a dezvoltat şi testat peste 20 de prototipuri diferite pe parcursul întregului proces de cercetare a comportamentului consumatorilor. Design-ul de tip clamshell s-a dovedit a fi soluţia bună pentru că rezolvă problema portabilităţii fără a compromite experienţa de utilizare a unui ecran mare.

Carcasa exterioară este construită din oţel inoxidabil premium şi 3D Gorilla Glass. Motorola a conceput un mecanism de balama patentat, fără spaţii, datorită căruia ambele părţi ale display-ului flexibil personalizat din polimer rămân la acelaşi nivel când telefonul este închis. În plus, antenele au fost reproiectate pentru a încapea într-un spaţiu de două ori mai mic decât cel disponibil la smartphone-urile de azi, iar dispozitivul a fost acoperit astfel înc't să ofere rezistenţă la apă şi protecţie împotriva stropilor.

În timp ce smartphone-urile devin din ce în ce mai mari, razr propune un concept compact, portabil, uşor de ţinut în buzunar sau într-o geantă de dimensiune mai mică. Mai mult decât atât, razr vine echipat cu un display Flex View de 6,2 inci, cu raport de aspect 21:9.

Display-ul Quick View interactiv extern de 2,7 inci este destinat unei interacţiuni rapide, direct din mers, cu informaţiile importante. Display-ul permite apelarea unor contacte, răspuns la mesaje, plăţi rapide, control pentru muzică, utilizarea Google Assistant şi accesarea setărilor personalizate, dar şi posibilitatea de a face selfie-uri, toate acestea fără a fi necesară deschiderea clapetei telefonului.

Noul motorola razr va fi pus în v'nzare pe pieţe selecţionate din Europa încep'nd cu luna decembrie, la preţul recomandat de 1.699 euro.

Motorola Mobility LLC a fost achiziţionată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o subsidiară deţinută integral de Lenovo, responsabilă de crearea şi fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto şi Motorola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.