Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mugur Mihăescu SĂRBĂTOREȘTE demiterea lui Superman Cîțu cu o baladă creație proprie: 'E mai prostovan!'

Digi24
Mugur Mihăescu

Actorul Mugur Mihăescu sărbătorește demiterea premierului Florin Cîțu cu un scor istoric. Mihăescu a postat pe Facebook un videoclip în care recită o baladă în care parafrazează opera "Miorița". Pe scurt, Mihăescu spune că Florin Cîțu a fost demis din funcția de premier pentru că e "prostovan".

Președintele României, Klaus Iohannis, a spus că a decis să convoace săptămâna viitoare consultările de la Palatul Cotroceni deoarece politicienii au nevoie de timp ca să coboare cu picioarele pe pământ.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că a văzut în Parlament un entuziasm total nemotivat în legătură cu căderea Guvernului și a considerat că politicienii au nevoie de timp pentru a se înțelege.

„Am constatat ieri în Parlament un entuziasm total nemotivat în legătură cu căderea Guvernului... Am observat după ce s-a încheiat moțiunea că liderii au avut diverse abordări, unii au spus că nu vor să vină la Cotroceni, alții au țopăit pe acolo că suspendă președintele, nu rezolvă nimic, vor doar circ... Alții au venit cu condțiiții ca și cum s-a format coaliția, este nevoie de zile până când toată lumea coboară cu picioarele pe pământ”, a spus președintele Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.