Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Naţionala de fotbal a Italiei și-a schimbat logo-ul

facebook.com
italia fotbal

Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a anunţat luni că echipa naţională de fotbal a Italiei are o nouă identitate vizuală şi muzicală.

Noul logo dezvăluit luni de FIGC reprezintă un scut cu cele trei dungi colorate în verde, alb şi roşu – drapelul italian, pe partea superioară a scutului fiind incripţionat numele Italia, scrie news.ro.

Peşedintele Federaţiei Italiene, Gabriele Gravina a declarat că această lansare înseamnă finalizarea procesului de rebranding al Squadrei Azzura, început în octombrie 2021: „Suntem pregătiţi pentru viitor. Astăzi vă prezentăm noua imagine a Azzurrilor; cu noul scut şi cu o identitate sonoră specifică, creată pentru prima dată în istorie, intrăm într-o nouă dimensiune, dar mereu cu dorinţa şi mândria de a genera emoţii extraordinare pentru toţi fanii. Aceleaşi emoţii care au contribuit la crearea noii embleme care va ieşi în evidenţă pe tricouri, inovând o tradiţie glorioasă, emoţii care au inspirat şi noul logo sonor precum şi melodia „Azzurri”, dedicată echipei naţionale”, a spus Gravina.

Italia a lipsit de la Cupa Mondială din Qatar, fiind eliminată în semifinalele barajului (0-1 cu Macedonia de Nord), după ce se clasase pe locul secund în grupa C europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.