Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Naționala Italiei, criticată pentru mizeria lăsată la vestiare după meciul cu Macedonia de Nord. Bonucci şi directorul de comunicare şi-au cerut scuze

facebook.com
italia fotbal

Selecţionata Italiei a fost dublu criticată după eliminarea în semifinalele play-off-ului Cupei Mondiale de joia trecută. La nivel sportiv pentru că a pierdut acasă împotriva Macedoniei de Nord (0-1) şi nu va merge pentru a doua oară consecutiv la Cupa Mondială. La nivel extrasportiv pentru că şi-a lăsat vestiarul într-o stare lamentabilă după meci, conform news.ro.

Un angajat al Stadionului Renzo Barbera din Palermo, care a găzduit evenimentul, a filmat în interiorul vestiarului, iar controversa a început rapid în Italia.

"Am făcut o mare greşeală, data viitoare vom fi mai atenţi, Eram dezamăgiţi şi nu ne-am gândit la anumite detalii care fac diferenţa. La meciurile următoare vom cere mai multe pungi pentru gunoaiele noastre. Ne cerem iertare", a declarat Bonucci, informează lequipe.fr.

Paolo Corbi, şeful de comunicare la echipa naţională, a încercat şi să atenueze responsabilitatea grupului. "Este un aspect pe care l-am subestimat şi ne facem vinovaţi de el. Ne-am cerut deja scuze clubului din Palermo. Din păcate, a fost un climat de mare dezamăgire şi a trebuit să decolăm imediat pentru a ne întoarce la Coverciano (centrul de antrenament). Mai trebuie să precizăm că starea vestiarului la plecare nu era exact aceeaşi ca în filmuleţ şi că nu ne aparţinea totul”.

Angajatul de la curăţenie de la stadion a găsit vestiarul italian într-o stare deplorabilă după meci. Zeci de gunoaie - inclusiv mucuri de ţigară şi resturi de mâncare - au fost împrăştiate pe toată podeaua, în chiuvete şi în jurul toaletelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.