Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO NECENZURAT Elon Musk și-a dat arama pe față la 'Saturday Night Live': 'Umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară'

Elon Musk

Elon Musk, CEO al companiilor Tesla şi SpaceX, şi-a făcut debutul sâmbătă seară în calitate de prezentator al emisiunii americane de televiziune ''Saturday Night Live'' (SNL), informează AFP.

Controversatul multimiliardar, a cărui prezenţă în cadrul emisiunii umoristice a fost extrem de anticipată, un mare susţinător al criptomonedelor, nu a ratat şansa de a promova din nou Dogecoin, o monedă virtuală creată în glumă, pe care a legitimat-o cu ajutorul mesajelor sale de pe Twitter, scrie agerpres.ro.

Într-un scheci în care i se pune insistent întrebarea "dar ce este de fapt Dogecoin?", Elon Musk răspunde în cele din urmă: ''este un vehicul financiar de neoprit, care va cuceri lumea''. Antreprenorul a adăugat cu entuziasm: ''înainte către Lună!''.

Cu toate acestea, prestaţia lui Musk, un invitat mai puţin obişnuit în cadrul SNL nu a avut drept efect creşterea ''până la Lună'' a cursului de schimb al Dogecoin, care a pierdut 5 cenţi în timpul emisiunii şi a ajuns în final la 55 de cenţi.

Musk a continuat remarcând că nu are o mare variaţie a intonării în modul în care vorbeşte, „ceea ce mi-a fost spus că e bine pentru comedie”.

Magnatul în vârstă de 49 de ani, a cărui participare la celebra emisiunea umoristică a stârnit polemică, şi-a jucat propriul rol.

Şi-a făcut apariţia într-o ţinută complet neagră, prezentându-se drept ''prima persoană cu sindromul Asperger invitată la SNL... sau cel puţin care recunoaşte acest lucru''.

Musk, care a minimizat în afirmaţii anterioare gravitatea pandemiei, a încercat să se reabiliteze spunând că ''măştile sunt oportune''. Într-o scenetă în care a apărut costumat în Wario, duşmanul eroului din jocul video Super Mario, Elon Musk a subliniat că ''nu este diabolic, ci doar neînţeles''.

Fondatorul SpaceX a dat totodată dovadă de un umor macabru într-un scheci despre un astronaut trimis pe Marte, căruia îi spune ''că nu va supravieţui acestei misiuni'' şi căruia îi explodează apoi capul în timpul unei transmisiuni în direct pe ecranele din Times Square.

Şi ca o aluzie ironică la adresa rachetei chineze care s-a dezintegrat duminică deasupra Oceanului Indian, prezentatorii emisiunii s-au întrebat: "dar de ce este oare Elon Musk invitat în emisiune? Acum ştim, avea nevoie de un alibi!".

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputaţiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor şi partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabilă şi a spus că este de părere că „umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară”.

Elon Musk a glumit şi pe seama numelui copilului lui, care „se pronunţă ca atunci când o pisică aleargă pe tastatură”, şi a deplâns volumul discuţiilor despre el în presă şi pe reţelele de socializare.

„Oamenii sunt reduşi la cele mai tâmpite lucruri pe care le-au făcut vreodată”, a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, când a fost suprins fumând marijuana în timpul unui podcast găzduit de Joe Rogan.

Pentru că sâmbătă a fost sărbătorită Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scenă pentru un moment special, în timpul monologului.

„Îţi aminteşti când aveam 12 ani şi am creat primul meu joc video?”, a întrebat-o el. „Îmi amintesc că ţi-au dat 500 de dolari. Erai prea tânăr să îţi deschizi un cont în bancă, aşa că a trebuit să deschid eu unul pentru tine”, a răspuns mama lui. „Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate”, a adăugat ea.

El a completat: „Realitatea noastră poate fi un joc video şi noi suntem doar simulări pe computer, jucaţi de un adolescent de pe altă planetă”.

Segmentul a fost realizat, în parte, pentru a tempera criticii miliardarului care spun că el a pierdut controlul, apreciază Variety. Mama şi fiul s-au îmbrăţişat la final, iar Maye Musk i-a spus: „Baftă în seara asta. Te iubesc foarte mult”.

Elon Musk a debutat ca gazdă a „SNL”, pe 8 mai, episod care face parte din finalul celui de-al 46-lea sezon al emisiunii şi primul după câteva săptămâni de absenţă.

Pentru prima dată în istoria emisiunii, „Saturday Night Live” a fost transmisă în direct pe YouTube în mai mult de 100 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.