Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nelu Tătaru îl atacă pe Vlad Voiculescu: Cine nu a fost în linia I nu o va înțelege niciodată

Facebook
Nelu Tătaru

Fostul ministru PNL al Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat marți, că el a fost un ministru care a provenit din linia I a sistemului medical și că nu a fost un ministru care să stea într-un birou să ia decizii, în antiteză cu succesorul său, actualul ministru Vlad Voiculescu. Ieri, Tătaru spunea că el și Voiculescu au abordări diferite - „eu sunt chirurg, el este economist”.

itește și: SURSE - USR se pregătește pentru o 'furtună' provocată de PNL în coaliție

„Eu sunt de acolo, din linia I. Am fosti si actuali colegi parlamentari care spun ca ar fi trebuit sa stau in minister. Cine nu a cunoscut linia I nu o va intelege niciodata. Cine nu a fost acolo nu va intelege o situatie de criza. Ce ar fi fost ca eu, ca ministru al Sanatatii, sa stau intr-un birou sa dau niste ordine? In sufletul meu stiam ca nu corespunde nimic in teritoriu cu ce aflam noi la minister. Am aratat ca sunt acolo, stiu problemele”, a declarat Nelu Tătaru, marți.

Afirmațiile au fost făcute într-un 'interviu' video pe care i l-a luat în Parlament colegul său de bancă, deputatul PNL Florin Roman.

La rândul său, Roman a scris pe Facebook: „Nu am încetat să îmi exprim susținerea, prietenia, dar mai ales admirația pentru Dr. Nelu Tataru, fost ministru al Sănătății. Acest om nu doar că își merita funcția, dar trebuia să aibă șansa să își ducă la bun sfârșit proiectele demarate de la conducerea ministerului. Da, acele proiecte pe care domnul Voiculescu nu le-a găsit prin sertare și ne explică cum nu erau sau nu sunt…el știe. Poate mai caută încă...după ceva luni...unde este scaunul, pixul, cuierul și abia după începe să ne arate și cum muncește (nu ca social media expert - pentru că aici e premiant, ci în calitate de ministru) pentru un domeniu vital pentru România-sănătatea. Un portofoliu pe care l-a mai deținut, de altfel. În esență, am vrut să auziți de la Nelu ce a însemnat conducerea Ministerului Sănătății, într-o perioadă extrem de grea din care a ieșit cu fruntea sus. Îmi mențin părerea, un astfel de minister nu are ce să caute pe mâinile unui om care nu cunoaște sistemul decât de pe Facebook”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.