Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nelu Tătaru, pulverizat de parlamentari: Nu putem la Guvern să facem imposibilul

Captura TV
Nelu Tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni în plenul Camerei Deputaților, la 'Ora Guvernului', după ce a fost criticat de PSD, ALDE, Pro România, USR și UDMR, că liberalii nu pot face imposibilul la guvernare.

„Nu poți să faci imposibilul”, a spus ministrul. El nu a răspuns niciunei întrebări sau critici și a spus că o să răspundă „în scris sau față în față” dar altă dată. „N-am precupetit niciun efort sa fac tot ce este nevoie”, a mai indicat el. Cu privire la relaxarea dupa 15 mai, el a avertizat despre coronavirus. „Nu s-a terminat. E doar un pic mai bine. Va fi o perioada lunga pana ne vom relua viata fara COVID”.

„Vreau să vă asigur de toată colaborarea mea, dar, în acelaşi timp, vă spun că (...) nu s-a terminat. Dacă astăzi suntem un pic mai relaxaţi, este pentru că este un pic mai bine, dar nu este foarte bine. Va fi o perioadă lungă până când vom avea viaţa de dinainte de COVID. (...) De o lună şi două săptămâni de când sunt ministru, n-am precupeţit niciun efort de a face ceea ce este corect pentru sistemul sanitar şi pentru populaţia din România", a susţinut Tătaru.

Citește și: Care sunt MĂSURILE din STAREA DE ALERTĂ: documentul integral adoptat de Guvern / Parlamentul are ultimul cuvânt / Ce se poate întâmpla după 15 mai .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.