Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Nicolae Ciucă: Intrarea în Schengen va îndepărta întrebările. Legile Justiției pun baza modernizării sistemului judiciar

ciuca guvern

Premierul Nicolae Ciucă spune că intrarea României în Schengen va îndepăra euroscepticismul prezent tot mai des în România. Mai mult, Ciucă e de părere și că modificarea Legilor Justiției va duce sistemul într-o nouă eră, una modernă, la nivelul altor țări UE.

"A fost aprobată prin vot rezoluția de aderare a României la Schengen. Este o confirmare a faptului că România îndeplinește cerințele pentru a aparține acestui spațiu de liberă circulație. Este un demers care va crește valoarea democrației în țara noastră și care va îndepărta întrebările legate de rolul și locul nostru în UE. Suntem pregătiți și sperăm că foarte curând să se concretizeze această decizie. Toate măsurile pe care le-am luat prin pachetul Legile Justiției sperăm să ne ducă spre ridicarea MCV. Noile legi ale justiției pun bazele modernizării sistemului judiciar și modernizării CSM. E un demers prin care justiția din România se aliniază la valorile justiției europene și îi consolidează existența", a declarat Nicolae Ciucă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.