Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicu Alifantis a vorbit despre ce îl sperie în epidemie: 'Eu sunt îngrozit'

nicu alifantis

Nicu Alifantis a fost vineri invitatul emisiunii Marius Tucă Show şi a vorbit despre schimbările aduse de izolare: „În momentul actual, ca să se creeze o anume efervescenţă, treaba asta cu online-ul, cântatul din sufragerie, din baie, din living, de unde o fi, e o soluţie”, anunță MEDIAFAX.

„Eu cred că în acelaşi timp se poate crea un precedent destul de neplăcut. Totuşi, dacă artistul are un perete în faţă, îi lipseşte exact lucrul cel mai important ca să îl bage în stare, publicul. Prefer să cânt la 30 de oameni într-o sala de spectacol foarte mică, şi acolo să îmi vibreze emoţia oamenilor ălora, să simt că ceea ce fac eu pe scenă ajunge la ei, că mi-am împachetat produsul muzical aşa cum mi-am dorit. Cred că se va întâmpla ceva în fiecare din noi şi probabil că relaţia interumană va fi un pic alta când ne vom reveni la o viaţă normală. Cred că munca la domiciliu e muncă şi atât. E bucătăria artistului, este locul în care el stă şi găteşte, îşi pune condimentele, poate că nici nu vrea să le destăinuie foarte tare. Cred că domiciliul e ceva foarte privat. Chiar dacă acasă lucrezi, acară este laboratorul, acolo trebuie să rămână, acasă. Acasă te întâlneşti cu familia, ai discuţii cu copilul, toate astea te încarcă. La un moment dat simţi că te cheamă cineva, ceva, te duci şi îţi iei instrumentul de avarie”, a spus artistul.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil

Nicu Alifantis a explicat şi că nu îl sperie atât situaţia cât atitudinea multor concetăţeni: „Am avut o stare nu foarte bună. Şi o am încă. Din cauza acestei stări nu m-am atins de chitară. E o mare greşeală şi o să mă pun la punct cu lucrul ăsta. (...) Acum e un lucru nou pentru toată lumea. Eu sunt îngrozit şi nu sunt îngrozit întâmplarea în sine, de virusul goraznic abătut asupra lumii. Pe mine mă îngrozeşte inconştienţa oamenilor. Văd la televizor tot felul de lucruri, inconştienţa şi lipsa de responsabilitate a semenilor mei de aici, din ţară”, a spus Nicu Alifantis vineri, la Marius Tucă Show.

Nicu Alifantis s-a născut la Brăila, în 1954. Este muzician, cântăreţ şi compozitor de muzică folk şi de teatru. Este şi actor şi poet.

Citește și: Ministru Muncii, Nelu Tătaru: Există în stoc un număr de teste suficient

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.