Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Nicuşor Dan: Angajatul Direcţiei Urbanism suprins pe camere fugind s-a angajat prin transfer la Primăria Sectorului 3

Adevarul
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că angajatul Direcţiei Urbanism surprins pe camerele de filmat fugind cu documente s-a angajat prin transfer la Primăria Sectorului 3, potrivit Agerpres.

"Am aflat unde a fugit angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Capitalei surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu! Asta, evident, nu-l scuteşte de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie şi eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliţiei continuă", a scris edilul-şef sâmbătă pe Facebook.

Pe 18 mai, Nicuşor Dan anunţa că va fi sesizată Comisia de disciplină, după finalizarea unei evaluări la Direcţia Urbanism. El menţiona că a fost sesizată şi Poliţia, după ce unul dintre angajaţi a fugit din sediul Primăriei Capitalei având asupra sa mai multe documente. Primarul ataşase şi o scurtă înregistrare video în acest sens.

"Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară acolo unde este cazul. Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, Poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut", scria edilul general pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.