Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Nicuşor Dan, prins între orgoliile PNL şi USR: 'Am o relație foarte bună și ne întâlnim periodic'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că relația cu liberalii și cu USR este una foarte bună și spune că, deși primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirma că nu-i răspunde la telefon, se întâlnește periodic cu edilii sectoarelor.

„O relație foarte bună. După cum știți, a avut loc o ședință a CGMB, un proiect pe ordinea de zi care a trecut cu maximum de voturi de la partidele din majoritate. Am o relație foarte bună și ne întâlnim periodic”, spune Nicușor Dan, întrebat care este relația sa cu PNL și USR.

De asemenea, el a fost întrebat care este relația cu primarii de sector, în condițiile în care Ciprian Ciucu afirma că primarul general al Capitalei nu-i răspunde la telefon.

„M-am întâlnit săptămâna asta cu trei primari de sector, cei care mi-au solicitat, 2, 4 și 6. În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu, pentru că întâlniri periodice la două săptămâni avem cu toți primarii... Votul pe care l-am primit ne obligă să colaborăm pentru binele bucureștenilor”, conchide Dan.

La începutul anului, primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu spunea că Nicușor Dan nu-i răspunde la telefon. „Când va răspunde la telefon voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil”, scris pe Facebook Ciucu.

Pe de altă parte, USR-PLUS au desemnat zilele trecute un prefect pentru Bucureşti în persoana unui avocat care în decembrie 2020 îl ataca pe Nicuşor Dan şi îi prezice sfârşitul politic după patru ani de mandat. Acesta a fost taxat public de Adrian Moraru, secretar general adjunct PNL București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.