Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Noua coaliție ar putea renunța la ideea celor opt spitale regionale. Ciolacu: 'Pandemia ne-a arătat, totuşi filozofia s-a modificat puţin'

gds.ro
ministerul sanatatii

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu este convins că abordarea este de a se construi opt spitale regionale sau doar patru, dar, în opinia sa, acest domeniu, al Sănătăţii, trebuie dezvoltat şi în mediul rural. Ciolacu a menţionat că luni ar putea avea loc prima şedinţă de coaliţie, iar aceste lucruri sunt "trecute pe lista de discuţii".

Întrebat dacă se vor construi cele opt spitale regionale în România, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că abordarea ar putea fi schimbată.

"Trebuie aceeaşi abordare ca şi la infrastructură şi în Sănătate. Am avut această discuţie, presupun că mâine avem prima şedinţă de coaliţie, fiecare dintre noi avem lucrurile acestea trecute pe lista de discuţii. Nu mai avem voie să nu facem. Nu ştiu dacă abordarea va fi de 8 spitale, acum, după această pandemie. Aştept specialiştii să ne spună dacă e bine să faceţi 8 spitale sau numai patru şi totuşi să vă întoarceţi şi la satul românesc şi să aibă lumea acces la sănătate. Pandemia ne-a arătat, totuşi filozofia s-a modificat puţin. Mi-aş dori ca Rafila, Cercel, oamenii din Sănătate să îşi dea cu părerea ce trebuie făcut”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a adăugat că, dacă există voinţă politică, aceasta trebuie pusă în aplicare.

"La Cluj am înţeles că nu ştiu ce probleme sunt cu terenul, la Craiova au găsit nu ştiu ce conductă şi se chinuie de doi ani pentru avize de a se monta conducta, la autostradă la Timişoara trecea nu ştiu ce urs care nu există ursul acolo. Ai o voinţă politică, pune-o în aplicare”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.