Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Noua isterie la nivel mondial: După dispariția submersibilului Titan au explodat vânzările unui joc video

titan

După dispariția unui submersibil care transporta turiști la epava Titanicului în Oceanul Atlantic, vânzările jocului video Iron Lung au înregistrat o creștere semnificativă. Cu toate acestea, dezvoltatorul nu poate exprima bucurie față de această situație.

"Simt că este greșit", a menționat David Szymanski, creatorul jocului, care a însoțit această declarație cu un grafic care ilustrează popularitatea în creștere a titlului, conform go4games.

content-image

În jocul video Iron Lung, de genul horror, acțiunea se desfășoară în interior

Similar submersibilului Titan dispărut, Iron Lung este echipat doar cu un singur hublou, care trebuie menținut închis datorită presiunii extreme a lichidului înconjurător. Prin urmare, personajul principal se confruntă cu provocarea de a naviga folosind senzori, o hartă incompletă, sunetele ambientale și o cameră externă primitivă.

Pe lângă funcția sa principală, camera din joc poate fi utilizată și pentru capturarea de imagini, care pot fi utile în rezolvarea misterului.

Vânzările jocului pe platforma Steam au avut un succes remarcabil, iar în prezent, acesta este disponibil pentru achiziționare la prețul de 5 euro.

De asemenea, povestea jocului a fost adaptată pentru un film, avându-l în rolul principal pe cunoscutul youtuber Markiplier.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.