Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Nuntă regală la castelul Windsor: fiica prinților de Kent s-a căsătorit cu un bancher

YouTube
nunta windsor

Lady Gabriella Windsor, fiica prinților de Kent, s-a căsătorit sâmbătă, iar printre invitații la ceremonia care s-a desfășurat la capela St George de pe domeniul Windsor s-au numărat regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, dar și prințul Harry, potrivit Reuters, relatează Mediafax.

Prințul Harry, proaspăt tată, s-a întors astfel la capela unde, în 2018, tot în luna mai, dar pe data de 19, se căsătorea cu fosta actriță americană Meghan Markle.

Lady Gabriella Windsor, o scriitoare în vârstă de 38 de ani, fiica prințului Michael de Kent, s-a căsătorit cu bancherul Thomas Kingston, în vârstă de 40 de ani.

La nuntă, a treia în decurs de un an care are loc la Windsor - acesta fiind locul ales şi de prinţesa Eugenie de York, în toamna anului trecut -, regina Elizabeth, în vârstă de 93 de ani, a fost însoţită de prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani. Printre invitaţi s-au numărat şi prinţii Andrew şi Edward şi prinţesa Anne, toţi fiind copiii reginei.

După naşterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prinţului Harry, pe 6 mai, Lady Gabriella ocupă poziţia a 52-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Tatăl miresei este vărul primar al reginei Elizabeth a II-a - taţii lor au fost fraţi şi fiii regelui George al V-lea - şi al 48-lea în ordinea succesiunii la tron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.